Elämän Kipinä


Elämänkipinän tärkein ajatus: ”Elämä ei ole pelkkä kenraaliharjoitus, unelmat kannattaa elää tässä ja nyt. Anna mahdollisuus itsesi löytämiselle, tule siksi joka olet.”


Luontoseikkailu Elämän Kipinä on yritys, joka tuottaa erä- ja luontoseikkailuja kaikenikäisille ja kuntoisille. Ei vaadita välttämättä huippukuntoa tai osaamista tai kalliita välineitä saadakseen itselleen elämyksen, kokemuksen, joka kasvattaa sinua ihmisenä, kokemuksen, jonka sinä itse saat aikaan.

Elämän Kipinä tarjoaa vaihtoehtoisen tavan tutustua luontoon, luonnonihmeisiin, käyttäen välineenä seikkailukasvatuksen ja elämyspedagogiikan toimintatapoja. Kokemuksia, jossa saadaan hetkellinen kosketus luontoon, uusia näkökulmia jo tutuiksi käyneisiin asioihin, jotka kokiessaan johdattaa sinut mielenkiintoisella tavalla ennenkokemattomiin oivalluksiin. Toiminnassamme keskipisteenä toimii luonto itse.

Elämän Kipinä auttaa sinua näkemään elämän ja luonnon kauneuden, joka ympärillämme vallitsee. Luontoseikkailumme antavat sinulle tai ryhmällesi mahdollisuuden saada uusia kokemuksia, jotka kehittävät ja kasvattavat meitä ihmisenä sekä ryhmänä. Kokemus, joka tekee meidät onnelliseksi.

Toimintamme sopii hyvin eri ryhmille, yksilöille, työyhteisöille, heille jotka haluavat kokea jotain ainutlaatuista yhdessä.

Seikkailu parantaa yhteishenkeä, lisää rohkeutta, riskinottokykyä ja päätöksenteko kykyä.
Tämä on itsensä sekä ryhmän voimavarojen tukemista. Tavoitteellista toimintaa.

Elämän Kipinä toimii Janakkalan ja lähikuntien alueella, mutta toiminnan luonteeseen kuuluen, tulemme myös paikkaan, mikä on sinulle tärkeä tai haluat saada sinulle tai ryhmällesi hienon ja tärkeän kokemuksen juuri tässä tietyssä paikassa. Se voi olla sukutila, oma pihapiiri tai joku luontokohde. Meillä on monta hienoa kansallispuistoa ja retkeilykohdetta, mutta täytyy muistaa, että aina ei tarvitse mennä kauas. Lähiluonnosta voit jo löytää sen mitä haet.

Teitä palvelevat ammattitaitoiset, hyvin koulutetut ohjaajat ja oppaat. Yrityksemme perustavana ajatuksena on elämyksellisen, turvallisen ja laadukkaan seikkailun tarjoaminen asiakkaille. Toimimme luontoa kunnioittaen ja säästäen.

Powered by CMSimple Copyright © Luontoseikkailu Elämän Kipinä